Vrienden van Mooi Rooj

Stichting Mooj Rooj heeft als doel om een regelmatig terugkerende kunstroute te organiseren in Stramproy met kunst van hoogwaardig niveau. Het actief betrekken van dorpsbewoners en bezoekers, jong en oud, in het samen creëeren en beleven van kunst is een belangrijk element.

We nodigen u van harte uit om de kunstroute te ondersteunen door Vriend van Mooi Rooj te worden.

Vriend worden kost € 20. U krijgt hiervoor 2 toegangskaarten voor de Kunstroute Stramproy 2019. Daarnaast verloten we onder de Vrienden van Mooi Rooj een waardebon voor het culinaire Mooj Rooj diner voor twee personen bij Bistro Koos op zaterdag 24 augustus a.s. t.w.v. € 25 per persoon. En, heel belangrijk, uw bijdrage vormt samen met de (steeds schaarser wordende) subsidie-inkomsten de basis voor de continuïteit van de kunstroute.

Wilt U vriend worden, stuur dan een e-mail met uw Naam en Postadres naar info@mooirooj.nl. U ontvangt vervolgens een factuur via de e-mail. Na ontvangst van de betaling mailen wij u een voucher voor twee toegangskaarten die u tijdens de kunstroute kunt verzilveren bij de entreepost op het Kerkplein.