. KUNSTROUTE STRAMPROY . MOOI ROOJ .
24 & 25 AUGUSTUS 2024
VorigeVolgende

Hans Verdonschot

Het leukste wat er voor mij bestaat is creëren, ontwerpen, leuke dingen maken. Gebouwen, woningen, interieur, creaties van hout, staal, beton, klei, … Dat verklaart in het logo van mijn bedrijf de hagedis van Gaudi: de grote meester en inspirator met zijn fantastische bouwwerken en ongelofelijke creaties.

Ook het werken met gebruikte materialen en afval vind ik een mooie uitdaging. Een tweede leven geven, zorgen dat het geen afval meer is. Fijne gedachte in onze wegwerpmaatschappij.

Veel plezier en inspiratie gewenst tijdens Mooi Rooj!


Na de Hogeschool werktuigbouwkunde in 1989 ben ik in dienst gegaan bij bouw- en installatiebedrijven als tekenaar, werkvoorbereider en adviseur. In 2010 heb ik nog even een jaar de architectenopleiding gevolgd. Daarna ben ik voor mezelf aan de slag gegaan met het ontwerpen van complete bouwwerken en het verder begeleiden van de vergunningaanvragen en de bouw. Met in 2022 als kers op de taart onze eigen houtskeletwoning in het mooie Rooj. Sindsdien stellen we onze woning open tijdens de jaarlijkse duurzame-huizen-route om geïnteresseerden te adviseren over bouw en installaties. Sinds eind 2023 voer ik mijn “bouw”-werkzaamheden uit via Aelmans Adviesgroep in Baexem.

Kunstwerk Hans Verdonschot
Kunstwerk Hans Verdonschot
verdonschotontwerp.com